πράσοπράσο

Τα πράσα περιέχουν σημαντικά φλαβονοειδή αντιοξειδωτικά, μεταλλικά στοιχεία και βιταμίνες που έχουν αποδεδειγμένα οφέλη για την υγεία. 

Το πράσο μαγειρεύεται είτε ολόκληρο, είτε μόνο ο βολβός του, και χρησιμοποιείται σε σούπες, ως συμπλήρωμα σε πατάτες, με ρύζι (πρασόρυζο), ενώ φτιάχνει και καταπληκτικές σάλτσες. 

Η γεύση του μοιάζει με αυτή του κρεμμυδιού αλλά είναι πιο ήπια και πιο γλυκιά.

ποιότητα

Η εταιρία λειτουργεί κάτω από αυστηρούς ελέγχους διασφάλισης της ποιότητας σε όλα τα επίπεδα παραγωγής και επεξεργασίας.

Η εταιρεία εφαρμόζει πιστοποιημένο Σύστημα Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων από τον φορέα πιστοποίησης Δelta Cert , με βάση τις απαιτήσεις του διεθνούς προτύπου ΙSO 22000:2018

Επιπλέον η εταιρία αποτελεί μέλος της πρωτοβουλίας «ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ», που πιστοποιεί την ελληνικότητα της εταιρίας σε σχέση με την Ιδιοκτησία, την Παραγωγή και τη Βάση της δραστηριότητας.

Παράλληλα, η εταιρία μας συμμορφώνεται με τα πρωτόκολλα ασφάλειας και ποιότητας στη γεωργία:

  • GLOBAL GAP
  • AGRO 2-1, AGRO 2-2

Με υπερσύγχρονους χώρους αποθήκευσης, φορτηγά τελευταίας τεχνολογίας και με τη σιγουριά που παρέχει ένα ολοκληρωμένο σύστημα ελέγχου ποιότητας ΙΕΛΟΤ ΕΝ ISO 22000:2005, η εταιρία μας διασφαλίζει την ποιότητα του προϊόντος μέχρι τον τελικό καταναλωτή.

ETHOS Social Responsible
ISO EN ISO 22000:2018 certified
ISO 22000
Ελλά-Δικά-Μας