σπανάκισπανάκι

Το σπανάκι είναι ένα από τα πλουσιότερα σε θρεπτικά συστατικά πράσινα φυλλώδη λαχανικά. Ένα φλιτζάνι βρασμένο σπανάκι υπερκαλύπτει τις ημερήσιες ανάγκες του οργανισμού μας σε βιταμίνες Α και Κ. Επίσης, το σπανάκι είναι πλουσιότατη πηγή μαγγανίου και φυλλικού οξέος, ενώ παρέχει μαγνήσιο και σίδηρο, βιταμίνη C και βιταμίνες του συμπλέγματος Β. Τρώγεται είτε μαγειρεμένο είτε ωμό.

Ποιότητα

Η εταιρία λειτουργεί κάτω από αυστηρούς ελέγχους διασφάλισης της ποιότητας σε όλα τα επίπεδα παραγωγής και επεξεργασίας.

Είναι πιστοποιημένη από το πρότυπο διασφάλισης ποιότητας ISO 22000:2005, από την Ευρωπαϊκή Εταιρία Ελέγχων και Πιστοποιήσεων Α.Ε. (EUROCERT). Έιναι πρωτοπόρος στην βιομηχανική καλλιέργεια - τυποποίηση - κατάψυξη - συσκευασία αγροτικών προιόντων. 

Επιπλέον η εταιρία αποτελεί μέλος της πρωτοβουλίας «ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ», που πιστοποιεί την ελληνικότητα της εταιρίας σε σχέση με την Ιδιοκτησία, την Παραγωγή και τη Βάση της δραστηριότητας.

Παράλληλα, η εταιρία μας συμμορφώνεται με τα πρωτόκολλα ασφάλειας και ποιότητας στη γεωργία:

    • GLOBAL GAP
    • AGRO 2-1, AGRO 2-2 

Με υπερσύγχρονους χώρους αποθήκευσης, φορτηγά τελευταίας τεχνολογίας και με τη σιγουριά που παρέχει ένα ολοκληρωμένο σύστημα ελέγχου ποιότητας ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 22000:2005, η εταιρία μας διασφαλίζει την ποιότητα του προϊόντος μέχρι τον τελικό καταναλωτή.




ISO EN ISO 22000:2005 certified
ISO EN ISO 22000:2005 certified
Ελλά-Δικά-Μας