σκόρδοσκόρδο

Το σκόρδο, χρησιμοποιείται από την αρχαιότητα ως άρτυμα στην παρασκευή φαγητών, και είναι γνωστό για τις φαρμακευτικές του ιδιότητες. Αποτελεί βασικό στοιχείο στη μαγειρική πολλών χωρών. Χρησιμοποιείται σε ψητά, βραστά, σε σάλτσες, σε σαλάτες. Το σκόρδο μπορεί να τρώγεται ωμό για να σκοτώνει τα βακτηρία, να βελτιώνει τη λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος. Κατά το μαγείρεμα, το σκόρδο παύει να είναι μικροβιοκτόνο επειδή καταστρέφεται πλήρως η αλλισίνη. Ωστόσο δεν χάνει όλες τις θεραπευτικές του ιδιότητες.

Ποιότητα

Η εταιρία λειτουργεί κάτω από αυστηρούς ελέγχους διασφάλισης της ποιότητας σε όλα τα επίπεδα παραγωγής και επεξεργασίας.

Είναι πιστοποιημένη από το πρότυπο διασφάλισης ποιότητας ISO 22000:2005, από την Ευρωπαϊκή Εταιρία Ελέγχων και Πιστοποιήσεων Α.Ε. (EUROCERT). Έιναι πρωτοπόρος στην βιομηχανική καλλιέργεια - τυποποίηση - κατάψυξη - συσκευασία αγροτικών προιόντων. 

Επιπλέον η εταιρία αποτελεί μέλος της πρωτοβουλίας «ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ», που πιστοποιεί την ελληνικότητα της εταιρίας σε σχέση με την Ιδιοκτησία, την Παραγωγή και τη Βάση της δραστηριότητας.

Παράλληλα, η εταιρία μας συμμορφώνεται με τα πρωτόκολλα ασφάλειας και ποιότητας στη γεωργία:

    • GLOBAL GAP
    • AGRO 2-1, AGRO 2-2 

Με υπερσύγχρονους χώρους αποθήκευσης, φορτηγά τελευταίας τεχνολογίας και με τη σιγουριά που παρέχει ένα ολοκληρωμένο σύστημα ελέγχου ποιότητας ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 22000:2005, η εταιρία μας διασφαλίζει την ποιότητα του προϊόντος μέχρι τον τελικό καταναλωτή.




ISO EN ISO 22000:2005 certified
ISO EN ISO 22000:2005 certified
Ελλά-Δικά-Μας